Workshop schilderen Breda

Workshop schilderen Breda

Onder deskundige leiding van Ton van der Bijl (abstract / action painting) en/of Pien Heppener, professioneel kunstschilder en echtgenote van Ton, verzorgen wij workshops schilderen, abstract schilderen en action painting. In ons landelijk gelegen atelier, beschikken wij over optimale faciliteiten voor groepen vanaf 6 personen. Wij bezorgen u en uw familie/gasten/vrienden/medewerkers, een of meerdere dagdelen, een onvergetelijk ervaring.

Bedrijven:
Een uitgelezen kans en mogelijkheid om uw medewerkers, collega, s en/of relaties beter te leren kennen. Teambuilding, motivatie, het verleggen van grenzen en/of ontspannen zijn aspecten die bij deze workshop zeker van toepassing zijn. Samen schilderen en gezamenlijk werken aan een project/kunstwerk. Wij zijn ervan overtuigd dat het eindresultaat een ereplaats krijgt in uw bedrijf of kantoor. Het verzorgen van een uitgebreide lunch of brunch behoort tot de mogelijkheden.

Groepen:
Vrijgezellenfeesten, verjaardagen, jubilea, personeelsfeesten of gewoon omdat het gezellig en leuk is samen actief en creatief bezig te zijn. Wij maken voor u het verschil tussen een feest en een topfeest waar iedereen met veel genoegen aan terugdenkt. U kunt bij ons terecht vanaf 6 personen. Na afloop van de workshop beschikken de deelnemers over een tastbare (schilder) herinnering.

Op locatie:
Geeft u er de voorkeur aan Ton van der Bijl op locatie te ontvangen dan bestaat daartoe de mogelijkheid. Wij komen graag naar uw bedrijf, bij u thuis of op welke andere locatie dan ook. Indien gewenst helpen wij u met de organisatie en het, op een creatieve wijze invulling geven aan uw programma. Uiteraard brengen wij al de benodigde materialen mee. Denkt u hierbij aan schildersezels, verf, kwasten/messen, schorten, afdekmaterialen enz.

Speciale wensen:
Heeft u bepaalde wensen, wij bespreken graag met u de mogelijkheden. Wij staan open voor ieder origineel idee en gaan, samen met u, tot het uiterste om dit te kunnen realiseren. Ook op culinair gebied staan wij u graag terzijde.

Tarieven:
De prijs is geheel afhankelijk van uw wensen, de locatie, de duur en het aantal personen. Zie ook de pagina nieuws.

Dag/datum:                                                                                                                                                                                                                                                      reserveert u voor minimaal 6 personen dan is iedere dag/datum, in overleg, mogelijk.

Offerte:
Heeft u interesse, wij maken geheel vrijblijvend voor u een scherpe offerte 

VOORBEELD:     DAGDEELWORKSHOP ABSTRACT SCHILDEREN / ACTION PAINTING  

 • Geen schilderervaring nodig
 • Workshop wordt gehouden op schilderachtige locatie in eigen atelier in Breda
 • Tijden:  ochtend, middag of avond circa 3 uur
 • Aantal deelnemers mininmaal 6
 • Een schilderdoek van 40 x 50 cm
 • Gebruik acrylverf
 • Gebruik van materialen ala ezels, kwasten, messen, pallets erc. (Er wordt niet met epoxy gewerkt)
 • Prijs is inclusief koffie, thee, frisdrank, bier en/of glaasje wijn.
 • Indien gewenst zijn er beschermende jassen aanwezig.
 • De Workshop is onder leiding van Ton van der Bijl.
 • Betaling contant na de workshop.
 • Totaalprijs per persoon.  49.50 euro

 

DAGWORKSHOPS zijn met uitgebreide lunch en grotere doeken of panelen 

 

         Workshop Keurmerk klein

Read 17923 times Last modified on maandag, 06 mei 2019 14:51